TICKETS
OFFLINE VOORVERKOOP

TICKETS

ONLINE VOORVERKOOP

TICKETS

CAMPING VOORVERKOOP

TICKETS

THE BOBMEISTER

STAGE PERFORMANCE

DONDERDAG

18:00u-19:00u

+30 STAGE

DONDERDAG

21:30u-22:45u

+30 STAGE

DONDERDAG

23:30u-02:00u

+30 STAGE

VRIJDAG

02:00u-03:00u

MAIN STAGE

THE BOBMEISTER

Deze half mens, half geniale mixrobot en eveneens beschermer van het betere feest baant zich stilaan maar zeker een weg richting vaste waarde in de Vlaamse dj-scene en daarbuiten. 

Als zoon van de helft van het legendarische Limburgse dj-duo DWR, die vooral in de jaren ’80 furore maakte, was Bob voorbestemd om in de sporen van zijn vader te treden. 


In 2010 stond Bob voor de eerste keer als ‘The Bobmeister’ op het podium. Traag maar zeker bouwde hij naam en faam op in Limburg. Zijn carrière kreeg in de loop van 2018 een boost wanneer hij resident werd in de legendarische Moose bar. Vanaf toen ging het snel: Tomorrowland, Tomorrowland Winter, het Sportpaleis, De Foute Party van Qmusic, Moose bar XXL, de betere chirofuiven, ... zijn maar enkelen van de vele evenementen die al prijken op zijn palmares!

 

Nog een nuttig weetje: ondanks het feit dat zijn lach en zijn platenkeuze soms het tegendeel doen vermoeden is Bob steeds zijn nuchtere zelve. Een verzoek (of aanzoek) kan enkel in combinatie met een cola (mét ijs in een glas).